BMW RAJONGÓK ÉS TUNING ÖRÜLTEK OLDALA

 

TISZTELET BMW RAJONGÓK ÉS FANATIKUSOK EZ AZ OLDAL NEKTEK IS KÉSZÜLT ÚGY MINT AZ UJONAN ÉS MÁR RÉG BMW TULAJDONOSOKHOZ.
 FOLYAMTAOSAN MEGÚJULÓ AKCIÓK ÉS KIVÁLLÓ TERMÉKEK NAGY VÁLASZTÉKA VÁR AZ IDE LÁTOGATÓKRA.
EGYEDI BMW ALKATRÉSZEK BEÉPITÉSÉT ÉS ÁTALAKITÁSÁT IS VÁLALJUK.
AZ ALÁBBI OLDALAKON IS MEGTALÁLSZ MINKET: VATERA.HU(KRIBETT)FELHASZNÁLÓ NEVEN.

Abban az esetben, ha Ön egyes információkat kifejezetten fontosnak tart ki tudja emelni hasonló módon, ahogy az itt látható.


A projekt története

 A KITARTÓ MUNKA , MINŐSÉGI ALKATRÉSZEK  ÉS TERMÉSZETESEN A SOK SEGITSÉG ÉS SZAKMAI HOZZÁÉRTŐK NÉLKÜL EZ AZ OLDAL NEM JÖHETET VOLNA LÉTRE.


 

KARBON FÓLIÁZÁS

 

A speciálisan autófóliázásra előállított fóliák, az autó alapos tisztítása után kerülnek darabonkénti ragasztásra. A maradványok megfelelő eltávolítása a ragasztandó felület hosszabb élettartama miatt nagyon fontos. A legkisebb karosszéria peremeken és oszlopokon is alapos zsírtalanítás és tisztítás alapkövetelmény.

Ezzel kezdődik a ragasztás folyamata. Darabról darabra kerül a fólia felragasztásra. Közben meleg levegővel kerül a fólia a mélyedésekben is megmunkálásra vagy kerekítésre húzva. A melegítéssel a fólia jobban megmunkálható és könnyebben illeszkedik a karosszéria elemekre. A fólia ragasztása és kivágása (nem összeszerelése!!) időigényes folyamat mely sok tapasztalatot követel, hogy gyűrődés és levegősödés ne jöjjön létre.

Utoljára a karosszéria peremek kerülnek sorra, óvatosan fel kell vágni a fóliát és különleges körültekintéssel, pontosan, a forró levegővel a peremekre illeszteni.

Magas minőségű fóliáink, amiket a fóliázás során használunk minimum 5-7 év garanciát nyújtanak. Megfelelő ápolás mellett ez az élettartam természetesen növelhető.

High-tech fólia mint lakk alternatíva. A lakkozással szemben a fóliázás kevésbé költséges és a fólia eltávolításával visszanyerhető a jármű eredeti állapota. A fólia védi az eredeti lakkozást az UV sugárzástól, kis karcolásoktól és kavics felverődésektől.

 

 A KARBON FÓLIÁZÁST ELŐRE EGYESZTETÉS SZÜKSÉGES ÁR , MÉRET ÉS FELRAKÁSI SZEMPONTOKAT MÉRLEGELVE .

AZ ÁRAKAT EZ ALAPJÁN TUDUNK KIALAKITANI AMI A VEVŐ SZÁMÁRA IS KEDVEZMÉNYES LEGYEN

KARBONOZUNK SZPOILEREKET , AUTÓ KAROSZÉRIA ELEMEKET , KIEGÉSZITŐKET , BELSŐ DEKORÁCIÓS ELEMEKET STB...


KARBON